BørneIntra v2.15

Velkommen til dagtilbud 0-6 år i Kerteminde Kommune

 Billede

I Kerteminde Kommune findes syv kommunale daginstitutioner, hvoraf de fire er integrerede institutioner med vuggestue. Herudover findes også den kommunale dagpleje samt to private daginstitutioner.

De enkelte institutioner og Dagplejen kan findes i menuen til venstre, og institutionerne på nedenstående kort. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores institutioner eller dagplejen hvis du ønsker at vide mere om den eller aftale besøg.

 

 

Telefontider i Pladsanvisningen

Den kommunale pladsanvisning kan kontaktes på telefon 6515 1190 på følgende dage:

Mandag    Kl. 9.00 - 12.00

Tirsdag    Kl. 9.00 - 12.00

Onsdag   Lukket

Torsdag   Kl. 11.00 - 17.00

Fredag    Kl. 9.00 - 12.00

Husk at der kan opskrives, udmeldes og søges om økonomisk friplads via digital pladsanvisning på https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/Default.aspx?p=kerteminde07&k=440

Du har også mulighed for at skrive en mail til Pladsanvisningen på e-mail  pladsanvisning@kerteminde.dk

 

Har du nogle spørgsmål eller mangler du noget information her på hjemmesiden kan du kontakte Christina Elling Skarving via ces@kerteminde.dk / 65 15 11 63.

Seneste nyhed...

Dagplejen integreres i Marslev Børnehus og Kulturbørnehaven Fjordvang.

Børn- og Skoleudvalget besluttede på mødet d. 29. november, at Dagplejen lægges sammen med henholdsvis Marslev Børnehus og Kulturbørnehaven Fjordvang. Sammenlægningen vil være fuldt gennemført d. 1. juli 2017.

Børn- og Skoleudvalget fulgte medarbejdere og lederes anbefalinger

Med beslutningen følger det politiske udvalg de anbefalinger, som medarbejdere og ledere på området er kommet  med. For repræsentanter for dagplejerne har det været særligt vigtigt at være synlige i et fællesskab med en daginstitution. Det ser repræsentanterne indfriet i den valgte model, dels fordi dagplejeområderne bliver store og dels fordi dagplejerne sammenlægges med to mindre dagtilbud. For daginstitutioner har det været vigtigt at skabe større bæredygtighed både fagligt, økonomisk og ledelsesmæssigt på det samlede område. Det opnås i modellen netop i kraft af, at det er to mindre daginstitutioner med faldende børnetal, der får opgaven med at tilbyde dagplejepladser fremadrettet.

De to nye områder

Beslutningen indebærer helt konkret, at Marslev Børnehus sammenlægges med dagplejedistrikterne Langeskov, Nymarken, Rynkeby, Birkende og Marslev. Dagplejedistrikterne Munkebo, Kerteminde og Hindsholm sammenlægges med Kulturbørnehaven Fjordvang.

Gæstedagpleje, forældrebestyrelser og MED-struktur

Med den politiske beslutning kan arbejdet med at sikre, at gæstedagpleje efter lukningen af gæstehusene stadig tilbydes i kendte omgivelser med kendte voksne, gå i gang. Det sker allerede i den kommende uge. Arbejdet vil ske ad to omgange; i første omgang skal en model findes, der tager højde for dagplejernes uddannelse. Den model afløses i anden omgang af en ny model , når uddannelsesforløbet slutter i 2020.

Den politiske beslutning er også startskuddet for arbejde med at udarbejde en ny model for bestyrelsesarbejdet og  en ny MED-struktur i de to dagtilbud.

Opslagstavle...

  •  Opslagstavleikon

    Stafetlog

    Du kan logge ind på KMD Stafetlog med Nem-id ved at trykke/klikke her.

    19-09-2016