BørneIntra v2.13

Velkommen til børnepasning 0 - 6 år i Kerteminde Kommune

 Billede

I Kerteminde Kommune findes syv kommunale daginstitutioner, hvoraf de tre er integrerede institutioner med vuggestue. Herudover findes også den kommunale dagpleje samt to private daginstitutioner. De enkelte institutioner kan findes i menuen til venstre. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores institutioner hvis du ønsker at vide mere om den eller aftale besøg.

 

Telefontider i Pladsanvisningen

Den kommunale pladsanvisning kan kontaktes på telefon 6515 1190 på følgende dage:

Mandag    Kl. 9.00 - 12.00

Tirsdag    Kl. 9.00 - 12.00

Onsdag   Lukket

Torsdag   Kl. 11.00 - 17.00

Fredag    Kl. 9.00 - 12.00

Husk at der kan opskrives, udmeldes og søges om økonomisk friplads via digital pladsanvisning på https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/Default.aspx?p=kerteminde07&k=440

Du har også mulighed for at skrive en mail til Pladsanvisningen på e-mail  pladsanvisning@kerteminde.dk

 

Har du nogle spørgsmål eller mangler du noget information her på hjemmesiden kan du kontakte Christina Elling Skarving via ces@kerteminde.dk / 65 15 11 63.

Seneste nyhed...

Frokostordning i jeres barns dagtilbud?

Senest 1. marts 2016 skal bestyrelsen i jeres dagtilbud give besked, om forældrene ønsker en kommunal frokostordning. Muligheden for at fravælge frokostordningen er et anderledes valg, der kræver særlig opmærksomhed. Når der udskrives valg, kan man som regel stemme ja eller nej, for eller imod, med mulighed for at tilkendegive ’ved ikke’, men i forbindelse med fravalget af frokostordningen er valget anderledes. Med Dagtilbudsloven er der sagt Ja til

frokostordningen for alle børn i daginstitutioner. Det er alene, hvis du/I som forældre vil påvirke til et fravalg af frokostordningen, at I skal stemme. Blanke stemmesedler og ikke-afgivne stemmer tæller som Ja til ordningen. Forældre, der ikke aktivt afgiver en stemme, indgår derfor i afstemningens resultat som forældre, der siger Ja til frokostordningen.

  Billede

Bestyrelserne i de enkelte dagtilbud arrangerer afstemninger, hvor forældrene aktivt kan fravælge en kommunal frokostordning.

I procedure og retningslinjer for valg af den kommunale frokostordning kan du læse mere om frokostordningen.

Du kan gå direkte til dokumenterne ved at klikke/trykke på nedenstående link.

Hvornår og hvordan de enkelte bestyrelser vælger at afholde afstemningerne vil variere, så vær opmærksom, når afstemningen afholdes i jeres barns dagtilbud.