BørneIntra v2.10

Velkommen til børnepasning 0 - 6 år i Kerteminde Kommune

 

I Kerteminde Kommune findes syv kommunale daginstitutioner, hvoraf de tre er integrerede institutioner med vuggestue. Herudover findes også den kommunale dagpleje samt to private daginstitutioner. De enkelte institutioner kan findes i menuen til venstre. Du er altid velkommen til at kontakte en af vores institutioner hvis du ønsker at vide mere om den eller aftale besøg.

 

Telefontider i Pladsanvisningen

Den kommunale pladsanvisning kan kontaktes på telefon 6515 1190 på følgende dage:

Mandag    Kl. 9.00 - 12.00

Tirsdag    Kl. 9.00 - 12.00

Onsdag   Lukket

Torsdag   Kl. 11.00 - 17.00

Fredag    Kl. 9.00 - 12.00

Husk at der kan opskrives, udmeldes og søges om økonomisk friplads via digital pladsanvisning på https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/Default.aspx?p=kerteminde07&k=440

Du har også mulighed for at skrive en mail til Pladsanvisningen på e-mail  pladsanvisning@kerteminde.dk

 

Har du nogle spørgsmål eller mangler du noget information her på hjemmesiden kan du kontakte Christina Elling Skarving via ces@kerteminde.dk / 65 15 11 63.

Seneste nyhed...

Visioner for Kerteminde Kommunes dagtilbud

Tirsdag 24. marts mødes dagtilbuddenes bestyrelser, politikere, forvaltning og dagtilbudsledere, for at sammen komme et skridt nærmere en formuleringen af en vision for kommunens dagtilbud.

 

Visionen skal sætte retning for vores fælles arbejde med børnene i vores dagtilbud. Visionen skal være den ledestjerne, der guider os i udviklingen af området og den skal være et udtryk for vores drømme og ønsker for dagtilbudsområdet i Kerteminde Kommune.

Nedenstående film viser tilfældige børn, forældre, og medarbejderes umiddelbare mening om hvad der er vigtigt for at skabe det bedste dagtilbud.

Læser du denne nyhed i BørneIntra-appen, så tryk på den grønne afspilningsknap nedenunder.