BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Daginstitution Munkebo

Omsorg, glæde, nærvær og udvikling

Skiftende billeder

Daginstitution Munkebo består af de fire børnehuse 'Columbus', 'Himmelblå', 'Solbakken' og 'Rosendalen'.

 • I Børnehuset Columbus er der plads til 66 børn i alderen 2,10 år og indtil året inden de bliver skolebørn.
 • I Børnehuset Himmelblå er der plads til 44 børn i alderen 2,10 år og indtil året inden de bliver skolebørn.
 • I Børnehuset Solbakken er der plads til 66 førskolebørn.
 • I Rosendalen er der vuggestue med plads til 20 børn i alderen 0-2,10 år.

 

Vi ligger ideelt og dejligt naturskønt placeret for familier som ønsker korte afstande til skov, strand og de store indkøbscentre i Odense, samt nem adgang til motorvej.

Vores dejlige og spændende legepladser er nærmeste nabo til den nye Munkebo Aktive Bypark.

Seneste nyhed...

1000 dages program " En bedre start på livet"

Igennem flere år, har vi måttet skære i vores budgetter som følge af nedskæringer på dagtilbudsområdet. At budgetterne har været skåret ind til benet, har såvel forældre, som børn og personale kunnet mærke. Derfor skal vi også huske at nævne når vi får mulighed for at tilføre ressourcer til gavn for børnene.

I Kerteminde kommune har i alt fire institutioner modtaget puljemidler fra regeringens 1.000-dages-program – ”en bedre start på livetFormålet med puljemidlerne er at styrke kvaliteten i daginstitutionernes indsats for sårbare og udsatte børn i de første 1.000 dage af deres liv.

Kriterierne for at kunne modtage puljemidlerne er, at institutionen har mindst 25% af børn, hvor forældrene får økonomisk eller socialpædagogisk friplads. Midlerne tildeles institutioner med børn i alderen 0-2 år.

Daginstitution Munkebo opfylder kravene for tildeling af puljemidler, og vi er derfor helt ekstraordinært glade for at kunne ansætte mere personale i vuggestuen. De penge vi modtager, kan gøre en forskel der har betydning for udfoldelse af det gode børneliv. Det giver os mulighed for at styrke den forebyggende indsat og fremme børnenes leg, læring og trivsel. Vi vil i højere grad kunne arbejde i mindre grupper, skabe tættere relationer og ikke mindst give mere tid og omsorg til det enkelte barn.

Helt konkret og nært forestående har vi ansat to nye pædagoger på hver 37 timer i vuggestuen. Camilla Balzer Petersen, som mange af jer nok allerede har hilst på, er ansat pr. 1. februar i den ledige stilling der har været dækket vakant af Charlotte Staffe, og den anden stilling, som et direkte resultat af puljemidler bliver pr. 1. marts besat af Line Jakobsen.

 

 

Opslagstavle...

 •  

  Columbus

  Lindøalléen 77

  Tlf: 6597 7260 - 2325 3403

   

  Himmelblå

  Lindøalléen 79

  Tlf: 

  Haletudserne: 2449 1560

  Svalerne: 2924 2268

   

  Solbakken

  Lindøalléen 77

  Tlf:

  Krabberne: 2497 3720

  Søstjernerne: 2497 3722

   

  Vuggestue 

  Rosendalen 215

  Tlf: 2238 9818

   

  20-01-2020