BørneIntra v2.15

Velkommen til Balders Hus

 Billede

 

Velkommen til vores vuggestue og børnehave, som ligger i udkanten af Kerteminde. Her har vi et stort og hyggeligt hus og en kæmpe grund at boltre os på – og det gør vi selvfølgelig. For i Balders Hus kan vi lide at være ude – i al slags vejr. Vi klatrer i træer, laver huler i krattet, gynger, tumler og laver suppe på bålet i den store bålhytte. Og hvis vi vil på opdagelse, er vi kun en lillebitte gåtur fra køer, grise og får, åbne marker og vandet i Kertinge Nor.

Vi respekterer hinandens forskelligeheder, viser omsorg for hinanden og har kun ganske få regler som både børn og voksne skal tage hensyn til. 

I Balders Hus har vi også børn med særlig særlige behov, det er børn som nogle gange skal skærmes lidt fra den store gruppe, - det er nogle herlige unger, - der ligesom alle andre børn har brug for fællesskaber. 

I vores hverdag forsøger vi at være så grønne som muligt, vi køber økologisk mad og mælk i den udstrækning, der er mulighed for det. Vi lærer børnene at spare på ressourcerne f.eks. ved at slukke lyset.

Hvis du er forældre til et barn, som snart skal begynde i vuggestue eller børnehave, er du meget velkommen til at kontakte os og aftale en tid for besøg, så vi kan tage godt imod dig, når du kommer forbi.

 

Vores telefonnumre:

Hovednummer:    65 15 17 25

Myretuen:           65 15 17 26

Fuglereden:         65 15 17 27

Blå stue:              65 15 17 28

Grøn stue:           65 15 17 29

Skuret:                65 15 17 86

Seneste nyhed...

Lidt af hvert

Oprydning - koloni - husk at melde fri

👣Kære Forældre 👣

 

Vi vil bede jer om at I rydder op på jeres børns garderobepladser, - tag gerne overflødige ting og tøj med hjem, eller smid ud, hvad I ikke skal bruge mere, og så kan I hente en klud i køkkenet til at tørre støvet væk med 😊.

Ellers er det en god ide, at I tømmer garderoben op til hver weekend, så vil vores rengøringsfolk nemlig gøre rent der 👣👣

 

☀️ Husk at smøre jeres børn med solcreme hjemmefra, så smører vi til middag ☀️

 

Så vil vi bede jer om, at skrive på børneintra eller sige det til personalet, hvis I holder fridage i næste uge,- det er dagene før Kr. Himmelfart.

 

👣 I næste uge skal Skurbørnene sammen med Lille Britt og Dorthe på koloni, to overnatninger i hytter på campingpladsen på Fyns Hoved, - vi ønsker jer en super dejlig tur 👣👣

 

👣 Mange hilsner Personalet 👣

 

 

Opslagstavle...

 •  

  Kære forældre

   

  Hjælp os til at blive bedre!

   

  Vi vil i Kerteminde Kommune gerne i kontakt med dig, hvis du er forælder til et barn i en dagpleje, vuggestue eller børnehave og har haft et samarbejde med os i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven og andre fagpersoner fra kommunen om dit barn.

   

  Grunden er, at vi har brug for dine erfaringer fra et samarbejde med os, så vi kan blive bedre til at inddrage andre forældre, når vi sætter en indsats i gang for deres børn.

   

  Dine erfaringer kan være gode eller dårlige. Dit samarbejde med os kan have varet lang tid eller kort tid. Det vigtigste er, at du har lyst til at hjælpe os med at blive bedre ved at dele din historie med os og andre forældre.

   

  Har du lyst, skal du sige det til lederen i dit barns dagtilbud.

   

  Vi samler de forældre, der melder sig, til en fælles brugerrejse enten d. 30. maj kl. 17.00 – 20.00 eller d. 15. juni kl. 17.00 – 20.00.  Begge dage foregår brugerrejsen på Langeskov Rådhus, Grønvej 11, 5550 Langeskov.

   

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Sara Johansen på tlf.5193 8821 eller konsulent Katrine Bech 3034 4628.

   

  Med venlig hilsen

  Dagtilbudslederne i Kerteminde Kommune

  16-05-2017