BørneIntra v2.15

Velkommen til Balders Hus

 Billede

 

Velkommen til vores vuggestue og børnehave, som ligger i udkanten af Kerteminde. Her har vi et stort og hyggeligt hus og en kæmpe grund at boltre os på – og det gør vi selvfølgelig. For i Balders Hus kan vi lide at være ude – i al slags vejr. Vi klatrer i træer, laver huler i krattet, gynger, tumler og laver suppe på bålet i den store bålhytte. Og hvis vi vil på opdagelse, er vi kun en lillebitte gåtur fra køer, grise og får, åbne marker og vandet i Kertinge Nor.

Vi respekterer hinandens forskelligeheder, viser omsorg for hinanden og har kun ganske få regler som både børn og voksne skal tage hensyn til. 

I Balders Hus har vi også børn med særlig særlige behov, det er børn som nogle gange skal skærmes lidt fra den store gruppe, - det er nogle herlige unger, - der ligesom alle andre børn har brug for fællesskaber. 

I vores hverdag forsøger vi at være så grønne som muligt, vi køber økologisk mad og mælk i den udstrækning, der er mulighed for det. Vi lærer børnene at spare på ressourcerne f.eks. ved at slukke lyset.

Hvis du er forældre til et barn, som snart skal begynde i vuggestue eller børnehave, er du meget velkommen til at kontakte os og aftale en tid for besøg, så vi kan tage godt imod dig, når du kommer forbi.

 

Vores telefonnumre:

Hovednummer:    65 15 17 25

Myretuen:           65 15 17 26

Fuglereden:         65 15 17 27

Blå stue:              65 15 17 28

Grøn stue:           65 15 17 29

Skuret:                65 15 17 86

Seneste nyhed...

" Inden i mig......... og i de andre"

Kære Forældre til l børnene i Balders Hus,😊 😩 😋 😒 😃 😝 😥 😯 😊 😘

 

Vi kan alle samme være glade, sure,modige, bange, vrede og kede af det.

Derfor har vi valgt, at vi i den kommende tid vil have fokus på, hvad der sker " inden i mig......og i de andre"

Nogle mandag formiddage kommer Marianne og Helga hos os, - vi deler børnene op i grupper på ca 10 børn og en voksen der sammen med Marianne og Helga skal snakke om følelser ved hjælp af eventyr, tegning, maling, sang og musik.

Børn, der har god kontakt til deres egene følelser, forstår meget lettere, hvordan andre mennesker har det inden i.

Vi skal snakke med børnene, om det der sker "inden i mig........og inden i de andre"😊😝😥

Når børnene har mulighed for at mærke og udtrykke deres følelser, og reflektere over dem sammen med en voksen, - styrkes deres selvfølelse og empati 😥😋😊🤔

I forældre må meget gerne komme og fortælle os om det, hvis jeres børn taler om det derhjemme, - det kan vi nemlig lære en hel masse af 😏😊😉😥

Mange hilsner

Personalet i Balders Hus

😊😘🐥😯😃🤥😥😉😊😋

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag