BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Bøgebjerg Naturbørnehave og vuggestue

Skiftende billeder

Her bor vi.

Bøgebjerg:  en børnehave  og vuggestue i naturen, finder du ved, at køre hele vejen langs Bøgebjerg strand, ved skovkanten kører du ned ad en markvej, hvor børnehaven og vuggestuen er beliggende i naturskabte omgivelser med udsigt til åbne marker og Storebælt.

Vi bor og trives i udkanten af en lille skov, hvor vi dagligt færdes og laver stier og veksler.

Går vi ad markvejen over vejen, kommer vi til vores lille "Bukke Bruse" bro, følger skovstien, rutsjer ned ad skrænten, står vi nærmest med fødderne i strandkanten.

 

 

Naturen som tema.

Bøgebjergs temaområder har selvfølgelig sit udspring i naturen og dens omgivelser.

For os har tilegnelsen af vand, jord, luft og ild store værdier i vores dagligdag. Det er let tilgængelige og værdifulde områder i kraft af, at vi er en børnehave i en unik naturbeliggenhed.

I løbet af året vækkes vi af begejstring og forundring over naturens forunderlige fænomener og fremmer dermed børnenes læring og fantasi.

 

Ormene har ingen øjne

Ingen ben og intet hår.

Ormene er ganske nøgne

Og må kravle når de går.

Ormene kan ikke tale

Ormene har ingen tænder.

Ormene har kun en hale

Der er ens i begge ender.

Halfdan Rasmussen.

 

 

 

 

 

 

Seneste nyhed...

Facebook gruppe

 

Ny Facebook-gruppe for Bøgebjergs børn – og deres forældre.

På opfordring har vi oprettet en Facebook-gruppe, hvor forældre kan dele stort og småt vedrørende Bøgebjergs børn. Her kan man f.eks. dele billeder og historier fra hverdagen på Bøgebjerg, gode arrangementer eller aktiviteter for børnefamilier, spændende artikler eller måske tips om tilbud på den gode flyverdragt? Hvis man tilbringer en lørdag formiddag på legepladsen og synes det kunne være hyggeligt med selskab, kan man også skrive her.

Ordet er stort set frit, så længe tonen er god. De eneste regler er, at vi taler med hinanden og ikke om hinanden – og at vi ikke deler billeder af hinandens børn uden at først at spørge.

Gruppen er IKKE en erstatning for Intra eller en officiel side for Institutionen Bøgebjerg, men et forum, hvor forældre kan kommunikere med hinanden, så vi kan gøre fællesskabet i børnenes dejlige hus endnu bedre. Så fluks til telefon eller PC og få jer meldt ind. Vi glæder os til at se jer i cyberspace.

Gruppen hedder ”Bøgebjergs børn” – invitér gerne hinanden. Kan I ikke finde gruppen, så skriv til Stephanie (stephanie.gaarsmand@gmail.com)

En god anledning til at melde sig ind er den forestående arbejdsdag på lørdag. Det bliver en aldeles fremragende dag med hygge, god mad og vin i anledning af Erikas fødselsdag. Vi mangler stadig mange tilbagemeldinger, så fluks til computeren og få jer meldt ind –  og meld jer og jeres kost, skovl eller skruemaskine til tjeneste på lørdag J

Gode hilsner fra Bestyrelsen

Opslagstavle...

 •  

  Styrelsesvedtægter

  19-09-2017
 •  

   

                 TELEFON NR:

                  Bøgebjergs tlfnr.til fastnettet er stadigvæk 65341119,

                  men nr. viderestilles til en Microsoft mobiltlf, som har

                  nummeret: 2974 - 1296.

                  Vær opmærksomme på dette nr. i tilfælde af

                   Bøgebjerg skal i kontakt med Jer.

  27-01-2017
 •  

  Se filmen fra da Dronningen besøgte Bøgebjerg 5. Juni 2013 - redigeret af Annelise Bruhn

  (åben linket i "you Tupe" hvis der er problemer med lyd)

  05-08-2016