BørneIntra v2.19.1

Marslev Børnehus

Billede

Marslev Børnehus er en del af institutionen Marslev Skole og Børnehus. En såkaldt "Landsby-model"

Marslev Børnehus er medio februar 2019 flytte i nybygget Børnehus i forlængelse af Marslev Skole og SFO.

Samtidig har vi åbnet vuggestue.

Dagplejerne i Marslev er fra primo januar 2019 også under Marslev Børnehus. De har fortsat deres arbejde i deres hjem, men vil på sigt komme jævnligt i Børnehuset og være eksterne medarbejdere. 

Vi har meget samarbejde med  Marslev SFO, da vi altid har fælles morgenåbning og fælles pasning i ferie. Pædagogerne i SFOen har alle hver uge timer i Børnehuset, så de kender børnene, når de starter i SFOen.

Vi samarbejder også med skolens personale, således at der bliver en rød tråd gennem barnets tid i Marslev Skole og Børnehus.

Vi har fælles bestyrelse.

 

Seneste nyhed...

Bymennesket mangler naturen - Natursyn Podcast

Spændende snak om vores brug af naturen, og ikke mindst, hvilken gavn har børnene af at være ude i skoven/naturen - og hvad tænker børn om naturen.

  Billede

Richard Louvs bog ’Last Child in the Woods’ satte for 10 år siden fokus på børn og unges mangel på natur og startede en national debat i USA. Bogen er nu udkommet på dansk med titlen ’Det sidste barn i skoven’. Dorte Dalgaard (Journalist, DR) møder læge og adjungeret professor på Ålborg Universitet Kjeld Fredens i Hareskoven i Værløse til en samtale om, hvad det er for en effekt naturen har på både store og små.

Du kan åbne denne Podcast fra DR her.

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag