BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Fjordvang Kulturbørnehave og Vuggestue

 
Velkommen til vores børnehus som rummer 2 vuggestuegrupper og en stor børnehaveflok på 60 børn.
Vi bor i et stort hus med mange muligheder og skøn udenomsplads. Vi bruger uderummet meget og er på legepladsen i al slags vejr. Vi har ofte båldag eller andre kreative aktiviteter udenfor. Vuggestue og børnehave deler legeplads med et lille fint skagenshegn imellem. Der bliver givet krammer og udvekslet regnorme hen over hegnet til glæde for store som små. 
Vi bor dør om dør med Kulturhuset, som vi samarbejder med i perioder. Vi har blandt andet lavet bevægelsesforløb, sangforløb og haft mini koncerter med violin og cello. På et af forløbende lærte børnene følgende sætning.  "VI HJÆLPER HINANDEN - VI PASSER PÅ HINANDEN - VI GØR DET BEDSTE VI KAN"
I Fjordvang er vi optaget af relationer. Alt det vi kan sammen når vi er i trygge relationer. Alle børn skal have en tæt relation til en voksen og en god ven. Vi respekterer hinandens forskelligheder og vægter omsorg, glæde, nævær og udvikling højt. Og så tror vi på at alle gør det bedste de kan:-)
Hvis du er forældre til et barn, som skal begynde i vuggestue eller børnehave er du velkommen til at kontakte os for at aftale et besøg på
 
 
                                                                                         Vuggestuen 65151787
                                                                                         Børnehaven 65151755

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag