Velkommen i dagpleje hos:

 

 

Hanne Lind Lange

Birkebjergvænget 10

5380 Dalby


Tlf.: 3032 7742

 

 

Åbningstider:
Mandag:  06:30 - 16:15
Tirsdag:  06:30 - 16:15
Onsdag:  06:30 - 16:15
Torsdag:  06:30 - 16:15
Fredag:  06:30 - 15:30
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

 

Jeg er 56 år, bor alene, har 3 voksne sønner, 4 børnebørn.

Jeg har arbejdet med børn altid, først i vuggestue/børnehave, så passet mine egne børn i ca. 12år, og så har jeg været dagplejer i godt 10 år. Jeg cykler meget i min fritid. Mit hus ligger på Birkebjerg ved Dalby. Jeg har en dejlig stor have, Hvor børnene kan lege, vi har en lille skov hvor de syntes det er meget spændene og lege i.

 

Mine værdier

Det gode børneliv / meget udendørsleg, masser af natur, dyr i haven, man kan udforske.

Det sunde måltid.

  Struktureret hverdag,( giver glade og trygge børn)

 

 

Vores hverdag.

Der morgenmad til dem der kommer tidligt, indtil 7:30.  så er der leg indtil alle er kommet, så har vi sang/ rim og remser, eller vi har sprogkuffert hvor, vi har forskellige temaer, f.eks. dyr, dyrenes navne, begreber som, vilde dyr og bondegårdsdyr. Andre dage  har vi dialogisk læsning, og  læse leg. Derefter for vi formiddagsmad, hvor efter vi går ud, leg i haven, sandkassen, rutsje, kører på forskellige ting,  undersøge hvad der er i skoven, under træstubbene.  Om foråret sår vi i haven, og til drivhuset, Eller vi går en tur, hvor vi kan kigge på heste, køer, får og geder. Vi har masser af fugle og fasaner i haven og lidt rådyr, vi også kan kigge på. Når kl. nærmer sig 11:30 spiser vi frokost, ude eller inde, alt efter årstiden.

 

Kost/måltider

Vi spiser kun hjemmebagt brød, både rugbrød, boller og knækbrød.

Vi spiser meget fisk, f.eks. hj. fiskefrikadeller, fiskefiler, og så videre. Så får vi æg, ost, kartoffelmad, frikadeller, pølse og leverpostej.  Så er der tomat, peber, agurk, som er fra vores eget drivhus, om sommeren. Frugt køber jeg alt det jeg kan, lokalt.  Forskelligt frugt har vi også i haven om sommeren. Uden sprøjtemidler.

 

Praktisk info.  Børnene skal have skiftetøj med. de skal ha udendørs tøj/ fodtøj,  med til årstiden.  Så skal der være bleer, klude, og et håndklæde.   Barnevognen må stå her, Jeg har et overdækket skur de kan stå i, uden varme. Men den skal med hjem  ferier.

 

Jeg har følgene kurser.

Kursus for Dagplejer.

Inkluderende pædagogiske miljøer i dagtilbud.

Medarbejderens personlige ressourcer i jobbet

Anerkendende kommunikation

Leg med sprog

Samspil og relationer i pædagogisk arbejde

Professionelt relationsarbejde

Førstehjælp (små børn)