Velkommen i dagpleje hos:

 

Anette Brit Jensen
Risvænget 14
Birkende
5550 Langeskov
Tlf. 2534 9331

 

 

Åbningstider:
Mandag:  06:45 - 16:30
Tirsdag:  06:45 - 16:30
Onsdag:  06:45 - 16:30
Torsdag:  06:45 - 16:30
Fredag:  07:00 - 16:00
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

 

Jeg har været dagplejer siden februar 2009.

Jeg er født 1973. Min skønne familie består af Morten (1966), Cecilie(1999) og Simon(2006).
Jeg er oprindeligt uddannet væksthusgartner medfølgende ledelse og samarbejdsuddannelse. Morten og jeg er begge opvokset i hjem med dagpleje.

Vi bor i et dejligt parcelhus med en stor indhegnet have ned til eng med græssende køer. Inde kan børnene lege i eget legeværelse, gang og køkken.

 

Hjemmet er 100% røg og dyrefrit.

Jeg er en glad, rolig og imødekommende pige. Jeg ser mig selv som værende meget menneskelig rummelig , stabil og fleksible.

Det betyder rigtig meget, at jeg har et godt samarbejde med jer som forældre. Det er vigtigt for mig ,at I føler jer velkomne fra dag et. I må meget gerne komme med spørgsmål , heller et for meget end for lidt. Det handler om i skal være trygge, når I aflevere jeres barn.

Når I starter, gør jeg gerne det, at jeg sender jer et par billeder i den første tid af jeres barn . I er velkomne til at ringe og høre hvordan det går.

I mit skønne arbejde som dagplejer lægger jeg stor vægt på den anerkendende tilgang til børnene. Jeg kan tilbyde jeres barn et lille og roligt miljø, hvor nærvær , tryghed, omsorg og udvikling er i højsæde.

 

 

Jeg arbejder i det daglige ud fra Kerteminde kommunes mange spændende tiltag f.eks. læreplaner, babytegn, inklusion,(ICDP) børneintra, stafetlog, læse-leg ,trivselsskemaer ,barnets bog og dialogisk læsning.

Jeg har valgt at blive grøn dagplejer med certifikat fra friluftsrådet.

Dette betyder at vi hygger os ude hver dag , mærker vind og vejr(med forbehold). Vi dyrker planter efter jord til bord princippet. Jeg udarbejder en årsplan til godkendelse af friluftsrådet, hvor vi følger årets gang i naturen med kreative indslag, gå ture med madpakken, såning og høst.

 

 

Hverdagen

Jeg tilbyder morgenmad til ca. 7.30. Dette kan være grød, fuldkorns boller eller rugbrød, serveret med vand eller mælk. Jeg plejer at høre jer forældre hvad der er godt for jeres barn.

De mindste får deres morgenlur.

Herefter har vi leg og indendørs aktiviteter, hvor vi bl.a. hygger med læse leg, kreative aktiviteter, sangkuffert,

Vi spiser formiddagsmad ca. kl. 9. 00 Herefter er vi ude ,hvor vi leger ,går ture, og snakker om alt det vi ser. Vi gynger, køre på scooter, leger i sandkasse og ser til køerne. Vi går også på gårdbesøg, passer vores grønne aktiviteter. Vi besøger eller har besøg af andre og børn og kollegaer

Jeg er meget bevidst om at, dagens forløb og aktiviteter planlægges ud fra børnenes trivsel og behov.

Vi spiser middagsmad ca. kl 11.00. Hvis det er godt vejr ,spiser vi gerne ude. Børnene får selv lov til at vælge deres mad fra fadet med pyntet rugbrød. Hertil spiser vi også forskellige grøntsager ,såsom kogt gulerod , majs, agurk, , peberfrugt , salat, blomkål , hjemmeavlet tomater, kartofler.

Børnene bliver puttet til middagslur og får lov til at sove det de har behov for, (eller efter aftale med jer forældre) nogle børn har også behov for at kan sove inde.

Når børnene vågner spiser vi eftermiddagsfrugt og brød

Vi er i heldagslegestue en dag hver anden uge. Her følger vi vores aktivitetsplan for min gruppe. Den vil i kunne se på børneintra.

 

Kost/måltider

Jeg lægger vægt på at de små får en sund og alsidig kost uden sukker. Følger Kerteminde kommunes kostpolitik.

Med de store børn bager jeg fuldkornsboller og jeg laver små spændende lune retter. Vi laver også mad på bål, når vi er flere voksne tilstede .

 

Praktisk info

I skal medbringe:

-barnevogn , Denne kan blive hos mig man-fredag.

-taske med ekstra sæt tøj , samt udetøj passende til årstiden. Sovebamse, sut ,medicin , seddel med kontaktoplysninger på forældre. Tasken kan blive hos mig man-fredag men med hjem i weekend.

-engangsklude og bleer. Jeg giver besked når det er tid til en ny pakke.

 

Jeg følger med stor interesse alle de relevante kurser og uddannelser der tilbydes i dagplejen i Kerteminde kommune. Jeg kan fortælle at jeg pt.

Har følgende kurser:

-Grunduddannelse

-Førstehjælp

-Inklusion .inkluderende pædagogiske miljøer i dagtilbud . ICDP.

 

Kommende kurser og uddannelse:

-Modul 1. Dagplejeuddannelsen . November 2015.

-grønne spirer kursus. September