Velkommen i dagpleje hos:

 

 Morten Knudsen

 Hvedevænget 5

 5550 Langeskov

 Tlf.: 5196 0403

 

 

Åbningstider:
Mandag:  06:00 - 15:45
Tirsdag:  06:00 - 15:45
Onsdag:  06:00 - 15:45
Torsdag:  06:00 - 15:45
Fredag:  06:15 - 15:15
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

Vi er et ægtepar der med glæde åbner vores hjem for en masse skønne børn. Vi er fra 1973 og 1976. Morten er uddannet klejnsmed i Åsum og har arbejdet som skibsbygger på Lindø i 16 år, har også arbejdet som fængselsbetjent i Nyborg i to år. Dagplejer siden 2011. Tina er uddannet skibsmontør arbejdet på Lindø i 8 år. Dagplejer siden 2005.

Vi har to drenge, Benjamin fra 2001 og Kristian fra 2004. Familien består også af vores skønne lille kanin, Nuser på 1 år, som bor ude i haven. Vi har plads til 4 børn hver, samt 1 gæstebarn hver, så der er rig mulighed for leg og gode kammeratskaber.

 

Husk!

Vi har tavshedspligt

Der findes ingen dumme spørgsmål, spørg endelig løs om alt, vi er altid åbne for dialog

Vi ønsker jer velkommen i vores hjem, vi ønsker at give børnene en tryg hverdag og at i som forældre føler jer velkommen.

I er altid velkommen til at komme på et uforpligtende besøg og hilse på os.

 

Vores værdier

Vi ser en stor værdi i at vi er et par, da vi med hver vores kompetencer kan give børnene en spændende og lærerig dag med forskellige aktiviteter. Vi giver børnene en forudsigelig dag, så børnene kender dagens forløb, krydret med leg og læring, der er efter de pædagogiske læreplaner. Vi arbejder begge ud fra den anekendende pædagogik. Dagens program består af forskellige aktiviteter efter årstid, børnenes humør og deres ønsker. Vi har i dagplejen fokus på ’læseleg’ som er aktiv læsning med børnene. Det er ’kaj og Lise ’ bøgerne vi arbejder med og børnene elsker det. Vi har motoriske lege fra en serie der hedder ’lille ida’ som udfordrer i alle aldre.

Vi har stor fokus på, gennem leg, at lære børnene at være selvhjulpne, vi bruger gerne den nødvendige tid på at børnene lærer at klæde sig af og på, så de kan klare sig når de skal i børnehave. Social øver vi med børnene, hvordan man leger sammen, er en god kammerat, og hvordan man respekterer hinanden, og begår sig i en flok.

Vi går meget op i brugen af babytegn. Det er en meget stor hjælp for det lille barn der endnu ikke er klar til at bruge sproget. De kan gøre sig forståelig, og det giver det enkelte barn ro og stor glæde over, at vi kan anerkende deres ønsker og behov. Babytegn er ikke en erstatning for sproget, men det understøtter det kommende sprog, da der altid bliver sagt med ord hvad det er for et tegn barnet bruger.

 

Hus og have

Vi er begge to ikke-rygere og der er totalt røgfrit i vores hjem, samt der ikke er dyr inde. Vi bor i et parcelhus med en dejlig stor have, vi har to grunde så der er masser af plads til leg og udfoldelse. Huset er fra 2011. Vi har mange legemuligheder i haven, feks legehus, gynger, stor sandkasse, rutsjebaner, og masser af traktorer og scootere og et par dukkevogne. Vores kanin Nuser er børnene med til at lukke på græs hele forår/ sommer/ efterår. Han er meget populær og han er meget kælen. Vi har højbede i haven, hvor børnene er med til at lægge kartofler og så grønsager. De følger med i hvordan de vokser og skal vandes og senere spises. Det er fantastisk sjovt at se kartoflerne myldre op af jorden når de skal koges og spises. Vi smager på de rå ting og bager af feks squashen.

Inde har vi et godt stort legeværelse, med plads til alle. Vi bruger også bryggers, gangen og vores køkken. Der er rigelig plads til fange leg og boldspil.

Vi cykler nogle ture med børnene. Den nyder børnene meget og de er så begejstret for at komme på tur. Alle bruger naturligvis hjelme.

 

En dag i vores dagpleje

Kl ca 9.00 Spiser vi frugt med brød til ( knækbrød el grovbrød)

9.00 til 10.45 forskellige aktiviter, feks leg i haven, gå en tur, lave gymnastik, læseleg, motorik leg

10.45 til 11.00 oprydning, det deltager børnene aktivt i. Der bliver ryddet op før alle måltider.

11.00 Rugbrød, grønt og mælk. Nogle gange laver vi varm mad feks stegt torskerogn, fiskedeller

Falaffel pandekager og så meget andet

12.00 Sover børnene til middag

15.00 eftermiddagsmad

 

Praktisk info

 

Vi går i legestue hver anden uge, hvor i aflevere om morgenen og henter igen om eftermiddagen, medbring barnevogn, skiftetøj og bleer.

 

I må meget gerne parkere i vores indkørsel

I vil få en kasse med navn på, til skiftetøj og bleer og en knage til jakker/ flyverdragt/ regntøj. Barnevognen skal med hjem i weekenden men i ugens løb står den i vores opvarmede garage, så de bliver altid puttet i en varm vogn

 

I må gerne ringe/SMS indtil kl 20 og hvis der er info til om mandagen må i gerne SMS søndag.

Morten:

Førstehjælp

Grundkursus

Inklusion

Læseleg

Dagplejeuddannelse 4/1 2016