Velkommen i dagpleje hos:

 

Bettina Klausen
Bakkegårds Alle 72
5550 Langeskov


Mobil: 2216 2368

 

 

 

Åbningstider:
Mandag: 06:45 - 16:30
Tirsdag: 06:45 - 16:30
Onsdag: 06:45 - 16:30
Torsdag: 06:45 - 16:45
Fredag: 06:45 - 15:30
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

Jeg bor i et hus i Langeskov, sammen med min mand Michael og mine to store børn Freja og Frederikke og vi har hund.

Yderligere kan jeg fortælle at jeg har været ansat som dagplejer siden 2008.

 

Jeg er i heldags legestue hver anden uge, sammen med 4 andre dagplejere, hvor vi bl.a. er ude på den store legeplads eller i gymnastik salen. I legestuen laver vi forskellige aktiviteter f.eks. holder vi fastelavn og julehygge.

 

I mit arbejde som dagplejer, er det vigtigt for mig at mine dagplejebørn skal opleve en god, glad, tryg, kærlig, stabil og rolig hverdag. Jeg gør også meget ud af at børnene bliver mere og mere selv hjulpne. Bl.a. ved at styrke deres sprog, motorik og selvværd. I dagplejen arbejder vi med læreplaner/årshjul, og  en del af det, er bl.a. at bruge og være i naturen. I min dagpleje er vi meget ude. Vi ser og mærker årstiderne, og tager de udfordringer og oplevelser naturen giver.  Jeg har tilmeldt mig de grønne spire.

 

Kost:

Jeg mener selv at vi spiser en sund og varieret kost med udgangspunkt i kommunens kostpolitik. Jeg smører madderne ved bordet, eller jeg har smurt et stort fad og børnene vælger selv hvilken pålæg/ eller hvilken mad de kunne tænke sig. Ved bordet snakker vi bl.a. om hvad vi får at spise og drikke.

Jeg bestræber mig på at have et åbent og ærligt samarbejde med jer forældre.

Det er derfor vigtigt at fortælle hvis der er specielle forhold, som jeg skal vide i forhold til barnet, det kan være allergi,  søvn eller andet.

 

Hvis i har spørgsmål er i velkommen til at kontakte mig eller kigge forbi.

 

Kurser: