Velkommen i dagpleje hos:

 

Jette Hjorth Nyholm
Slåenhaven 54
5550 Langeskov


Mobil: 6168 0037

 

 

 

 

Åbningstider:
Mandag: 06:30 - 16:15
Tirsdag: 06:30 - 16:15
Onsdag: 06:30 - 16:15
Torsdag: 06:30 - 16:30
Fredag: 06:30 - 15:15
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

Jeg  hedder Jette, er født i 1969 og har været dagplejer siden januar 2005 og bor i et lukket vænge ud til åbne marker med udsigt til køer og heste.

Jeg er gift med Thomas og har 3 børn - Andreas 1995, Katrine 1999 og Maria 2003.

Vi har en lille hund (Limbo) som er meget populær hos dagplejebørnene.  Røgfrit hjem.

 

Praktisk info :

 

Jeg har fulgt Kerteminde kommunes tilbud om løbende kurser og uddannelser, jeg synes altid det er spændende at lære og følge med i den nye udvikling i forbindelse med børns trivsel.

 

Jeg har følgende kurser:

 

I dagplejen bruger vi:

 

Jeg følger Kerteminde kommunes kostpolitik og arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner.

 

Mine værdier:

Jeg lægger meget vægt på i min dagpleje, at børnene føler sig trygge og hjemme, så nærvær, tryghed og omsorg betyder meget hos mig. Jeg lægger meget vægt på at børnene får udviklet deres sociale og personlige kompetencer.  For mig er det vigtigt, at alle børn får muligheden for den bedste start på livet uanset baggrund og forskelligheder.

 

Legestue:

Jeg er en del af en meget aktiv legestuegruppe i Birkende, hvor vi laver mange forskellige aktiviteter og hvor vi følger de forskellige traditioner gennem året såsom jul, fastelavn og påske.  Vi har også en gymnastiksal som bliver flittigt brugt til motoriske  udfoldelser.  Det er heldagslegestue.

 

I hjemmet:

Vi er i hverdagen meget ude.  Kerteminde kommune har cykler og hjelme til låns hvilket jeg ofte gør brug af. Vi cykler til søerne, fodrer ænder, spiser medbragt mad, besøger forskellige legepladser og  køerne.  Vi er også meget i min have hvor der er mulighed for at køre på scooter, spille bold, lege fange/gemme, gynge, lege i sandkasse og legehus m.m.   Hvis vi er inde synger vi , danser , tegner , bygger huler og bygger puslespil mm.   Børnene hjælper til med at dække bord og andre små opgaver.              

 

Forældresamarbejde:

For mig er det vigtigt med et godt og tæt forældresamarbejde, jeg fortæller hver dag når i henter jeres barn, om vores dag i huset. Hvad vi har lavet, hvordan jeres barn har sovet og spist og generelt om hvordan dagen har været og håber også på det samme den modsatte vej, så jeg følger jeres barns behov bedst muligt.