Velkommen i dagpleje hos:

 

Christina Kielsgaard
Kertemindevejen 18
5290 Marslev
 

Mobil: 2628 1554

 

 

Åbningstider:
Mandag: 06:30 - 16:15
Tirsdag: 06:30 - 16:15
Onsdag: 06:30 - 16:15
Torsdag: 06:30 - 16:15
Fredag: 06:30 - 15:30
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

Jeg hedder Christina, er en årgang 1976 og har været ansat som dagplejer siden 2001. Jeg er gift med Jan som er indehaver af Marslev El som også findes på adressen. Sammen har vi 4 drenge, Daniel fra 1999, Benjamin fra 2001, Nicolaj fra 2005 og Sebastian fra 2009. Vi har ingen dyr og vores hjem er 100 % røgfrit.

Når i kommer kan i bare gå lige ind og tag barnevognen med ind. Jeg har et stort opvarmet rum hvor barnevognene står når de ikke er i brug. Det rum kan vi også bruge til boldspil/scooterræs, hvis der er en dag, hvor vi ikke kan komme ud. I rummet hænger en sansegynge som vi tit bruger. Det er også i det rum jeg har en garderobe til børnenes tasker og overtøj.

 

Vi leger på mit legeværelse, gang og køkken. Når vi leger inde bruger vi meget tid på at tumle på madrasser, synge, danse til musik, lege stille lege f.eks bygge puslespil eller tegne. Vi har også meget fokus på sprog, derfor har vi fået læseleg mini (tjek evt www.læseleg.dk) som vi bruger meget. Det er en måde at læse på hvor vi stadig læser MED børnene (altså inddrager dem i div billeder o.a i bogen som vi snakker om).  Med læseleg er vi mere opmærksomme på at bruge kropssproget, fagter, sange og babytegn. Til de forskellige bøger udvælger vi nogle fokusord som der lægges ekstra vægt på. Alt sammen for ved tidlig indsats at øge børnenes ordforråd og hjælpe dem så godt på vej rent sprogligt som overhovedet muligt.

 

I min indhegnede have bruger vi meget tid i sandkassen, på gyngerne eller på at køre på scootere. Vi går af og til på ture, besøger børnehaven, kælkebakken eller en af de andre dagplejere i området. På den måde lærer børnene børnehaven at kende så det ikke er helt fremmed for dem, når de skal derop. De får også nye/flere kammerater, som de bliver trygge ved og som de kan kende når de kommer i børnehaven.

Det er vigtigt for mig at vi har en sjov hverdag, hvor vi får grinet og brugt vores kroppe gennem sang, dans, leg, gå ture osv.

 

Mine værdier:

Hverdagen i dagplejen:

Der bliver serveret morgenmad indtil kl 07.30. Formiddagsmad kl 9. Frokost kl 11 og eftermiddagsmad omkring kl 15. Vi går ud efter kl 9, og de gange vi går på tur sender jeg sms og oplyser om hvor vi er så i kan aflevere der.

Vi går i heldags legestue i Birkende hver 14 dag hvor vi er 4 dagplejere samlet. De dage skal i aflevere og hente i Birkende.

 

Kost/måltider:

Der serveres sund mad i henhold til kommunens kostpolitik. Morgenmaden består af havregrød eller øllebrød. Til formiddagsmad/eftermiddagsmad kan der serveres frugt/grønt, knækbrød/hjemmebagt grovbolle. Til frokost serveres der som oftest rugbrød med div pålæg og noget grønt. En gang imellem laver vi varm mad.  Til hvert måltid drikker vi vand eller mælk.

 

Praktisk info:

Kurser: