Velkommen i gæstedagpleje hos:

 

Lone Stoustrup

Vejruplund 57

5290 Marslev

 

Mobil: 2874 8121

 

 

Åbningstider:
Mandag:   -  
Tirsdag:   -  
Onsdag:   -  
Torsdag:   -  
Fredag:   -  
Varierende åbningstider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

Jeg hedder Lone Stoustrup og er født i 1968. Jeg er gift og har tre døtre. I min fritid er jeg instruktør i Ugmc i spinning og switching, og jeg er også kostvejleder.

 

Jeg synes, at det er en dejlig udfordring at være gæsteplejer. Mit mål er, at vi i godt samarbejde, forældre, faste dagplejer og jeg imellem, kan give børnene en hyggelig og tryg oplevelse at være i min gæstepleje

 

Arbejde

Jeg har været dagplejer siden 1996, og gæstedagplejer fra 01-01-2007.

Jeg arbejder, som de andre dagplejer, efter de pædagogiske læreplaner og følger kommunens kostpolitik. Begge dele kan I læse mere om på kommunens hjemmeside.

Jeg bager selv boller/brød til formiddagen, som de får sammen med frugten.

Jeg følger de aktiviteter, der er i dagplejen. Følger legestuen som børnene er vant til hver 14 dags.

Jeg har et samarbejde med den faste dagplejer, før jeg modtager jeres barn, hører lidt om jeres barns rytme hos den faste. Mine åbningstider er de samme som hos jeres faste dagplejer.

Jeg er ude i frisk luft hver dag med børnene, bruger haven til leg, cykler/køretøjer/ legehus. Vi kan låne en cykel med plads til 4 børn.

Jeg vægter motion og selvhjælp i dagligdagen. Jeg beskæftiger mig ikke så meget med klippe-klister m.m.

 

Når I kommer om morgenen, kan I parkere på vejen. I skal ind af bagdøren, der kommer I til mit bryggers med plads til jeres tasker m.m. Jeg har et stort værelse til dagplejen med hængekøje i loftet.

I skal huske skifte- og udetøj, der passer til årstiden. Bleer, sut og sovedyr m.m. I må have barnevognen stående hos mig til fredag.

I må gerne komme og besøge mig. Det gør den faste dagplejer også før I skal starte hos mig. Dette er for at skabe tryghed. Jeg ønsker et godt samarbejde med jer. I må gerne ringe/sms’e til mig i løbet af dagen, hvis I har brug for det. Dette er for at alle føler tryghed.

 

Kurser