Velkommen i dagpleje hos:

 

Lone Bertelsen
Kertemindevejen 5
5290 Marslev
Mobil: 3114 2271

 

 

Åbningstider:
Mandag: 06:45 - 16:30
Tirsdag: 06:45 - 16:30
Onsdag: 06:45 - 16:30
Torsdag: 06:45 - 16:30
Fredag: 06:45 - 15:45
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

Jeg har arbejdet som dagplejer i Odense kommune i ti år og ni år i Kerteminde kommune. Jeg har tre voksne børn og to børnebørn som jeg bruger meget af min fritid med. Jeg har eget hus med et dejligt stort legerum og hele underetagen bruges i dagligdagen med børnene. Jeg elsker mit arbejde. Børnene skaber en ubeskrivelig glæde og også udfordringerne er spændende.

 

Har I lyst til at besøge mig er I velkommen til at kontakte mig i min åbningstid og lave en aftale.

 

Jeg lægger stor vægt på at give børn en god start og give dem den tryghed, omsorg og kærlighed, der giver den rette ballast til at blive børnehaveklar med god selvtillid og højt selvværd. Det er vigtigt for mig at have et godt samarbejde og en god dialog med forældrene omkring deres barn/børn. Trygge forældre giver et trygt barn. Jeg ser det enkelte barn og har fokus på en aldersvarende udvikling uanset aktivitet.

 

Vi er meget ude - vejret skal være meget dårligt for at vi bliver inde. I haven leger vi blandt andet i sandkassen, spiller bold på græsplanen og kører på scooter. Vi går tur i et dejligt grønt område som ligger i forbindelse med min ejendom. Der fodrer vi heste og oplever samt snakker om naturen.

Når vi er inde er vi ofte kreative og leger med perler, klippe/klistrer, synger, danser og fjoller.  Derudover leger vi læse-leg med Kaj og Lise, vi laver gymnastik og vi bager.

 

For at styrke børnenes kommunikative evner anvender jeg til dagligt babytegn. Jeg har erfaret at børnene bliver langt mindre frustrerede da de, selv inden de får talesprog, kan udtrykke deres behov. Derudover styrker det børnenes sproglige udvikling.

 

Hver fjortende dag er vi i legestue hvor vi er en gruppe på fire dagplejere og deres børn som mødes og leger. Her laver vi forskellige aktiviteter og børnene lærer at begå sig i et større fællesskab.

 

Jeg serverer sund og varieret kost ud fra Kertemindes kostpolitik. Jeg tilbyder morgenmad til de børn der kommer tidligt. Derudover serverer jeg formiddagsmad i form af frugt og brød, frokost som består af rugbrød med varieret pålæg samt grønsager, eftermiddagsmad i form af brød, grønsager og/eller frugt. En gang i mellem holder vi picnic i det grønne, med hjemmebagte bananpandekager eller andet lækkert. Tidspunkterne for måltiderne tilpasses dagens og børnenes rytme. Jeg sørger for at maden er lækker og indbydende og vi hygger om måltiderne.

 

Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner i Kerteminde kommune. Disse samt kostpolitikken findes på kommunens hjemmeside. Mit hjem er røgfrit og jeg har ingen kæledyr.

 

Ved aflevering og afhentning kan der parkeres bagved huset således at børnene ikke kommer i nærheden af vejen. Jeg kan tilbyde at have barnevogne stående i hverdagen. Dagligt medbringes bleer, vaskeklude og skiftetøj - I vil få mere information ved start.

 

Kurser: