Velkommen i dagpleje hos:

 

Karina Povlsen
Grøndalsvej 19
5350 Rynkeby


Mobil: 3115 7007

Email: fampovlsen1@live.dk

 

 

Åbningstider:
Mandag: 06:30 - 16:15
Tirsdag: 06:30 - 16:15
Onsdag: 06:30 - 16:15
Torsdag: 06:30 - 16:15
Fredag: 06:30 - 15:30
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

Jeg hedder Karina jeg er fra 1975.Jeg er gift med Søren og vi har to piger. Sofie fra 2003 og Isabella fra 2006. Vores hjem  er  100% røgfrit og vi har ingen dyr indenfor.

Jeg har været dagplejer siden 2004. Jeg brænder virkelig for at give de små, nogle fantastiske” første”  år , med masser af læring og oplevelser som de kan tage med videre på deres vej. 

Jeg lægger meget vægt på at give børnene tryghed og omsorg for at de kan trives og udvikles som de skal. For mig er forældresamarbejde også vigtig, så jeg ønsker en tæt dialog med jer om barnets trivsel og hverdag, så i altid kan være trygge ved at have jeres barn ved mig.

 

GRØNNE SPIRER

Jeg er meget  i  naturen og er godkendt natur dagplejer på 4 år i træk. Det betyder at vi er ude næsten hver dag og tager på tur i nær området i skoven, plantagen eller tager bussen til stranden i Kerteminde. Jeg har en lille urtehave hvor vi sår og planter grøntsager og blomster efter årstiden. Det er til stor fornøjelse for børnene at være med til at høste når det hele er kommet op, og syntes det er sjovt at være med til at spise og prøve smage til vores mad.

 

KOST;

Jeg følger Kerteminde kommunes kost politik hvor børnene hver dag for en sund og varieret kost. Jeg har 2 gange om måneden en mad -dag med min kollega Linda, hvor vi gerne laver f.eks.  varm mad sammen med børnene. Børnene er med til at tilberede i det omfang de kan og de er ”pave stolte” når det hele skal prøve- smages.

. I kosten er” grønne spirer” også en del af hverdagen da vi selv dyrker nogle af råvarerne. Nogle gange om måneden laver vi bålmad når vejret tillader det og det er til stor succes for børnene.

 

KOST I HVERDAGEN

Jeg servere morgenmad indtil 7.30 som består af havregrød, havregryn, yoghurt,   havrefras eller cornflakes med mælk.
Formiddagsmad omkring kl 9.00 som består af frugt og brød gerne hjemmebagt alt afhængig af om vi skal på tur.
Frokost: kl 11.00 ca som består af rugbrød med forskellige slag pålæg et par gange om ugen er der en lille lun ret til. Nogle gange om måneden er det varm mad og mad på bål der bliver serveret til frokost
Eftermiddagsmad: 15.00 Består igen af frugt og brød.

 

BABY TEGN

Jeg bruger baby tegn lige fra børnene starter i min dagpleje, det giver mig en rigtig god mulighed for at kommunikere med selv de helt små og det er med til at udvikle børnenes sprog og det at kan blive forstået i en tidlig alder er fantastisk. 
Et barn der trives er et barn der bliver set, hørt og forstået.

 

LEGESTUEN:

Jeg er i legestue en gang hver  14 dag i gruppe med 4-5 kollegaer. Hvor børn og voksne kan lærer hinanden og kende. Børnene gøres på  den måde klar til at kunne klarer sig i større grupper som de skal når de skal i børnehave. Når vi er i legestue kan vi også dele dagens aktiviteter op sådan at de er alderssvarende så børnene får mest ud af dagen. I aflevere og henter i legestuen, hvor jeg er hele dagen.

 

PRAKTISK INFORMATION

I KURVEN :

Ekstra tøj
Bleer ( modtager gerne en pakke)
Vaskeklude
Diverse cremer, solcreme cremer til numsen.
Sutter

 

MED HVERDAG EFTER ÅRSTIDEN:

Regntøj og gummistøvler
Sandaler og sommerhat
Flyverfragt og vinterstøvler
Kondisko
Sut sko
Tingene må gerne blive hængene herved mig hverdag.

 

BARNEVOGN:

Barnevogne må gerne stå her i løbet af ugen.
Barnevognen skal indeholde godkendt sele og dyne og pude og måske et ekstra tæppe om vinteren
Myggenet og regnslag.
Alle barnevogne herved mig bliver kørt i garage efter brug og står derfor tørt dag og nat.

 

Det var lidt om mig og min dagpleje, da det er meget vigtig for vi har et godt samarbejde så skal i endelig spørge mig, hvis der er noget i undre jer over. I kan altid kontakte mig på sms også uden for min åbningstid, så vil jeg svarer så snart jeg ser sms. Det gælder også hvis jeres barn holder  fri eller er syg, så skriver i bare til mig.

I er altid meget velkommen til at komme og hilse på – og se hvad vi laver her hos mig.

 

KURSER: