Velkommen i dagpleje hos:

 

Linda Bakkelund Thygesen
Blommehaven 15
5350 Rynkeby


Mobil: 2115 7624

 

 

Åbningstider:
Mandag: 06:15 - 16:00
Tirsdag: 06:15 - 16:00
Onsdag: 06:15 - 16:00
Torsdag: 06:15 - 16:00
Fredag: 06:30 - 15:30
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om mig:

Jeg hedder Linda og er fra 1977. Jeg har været dagplejer siden 2008. Sammen med min mand Palle, har jeg tre dejlige drenge - Martin, Mads og Marcus.

Vores hjem er indrettet, så er der god plads til leg og læring bl.a. i vores legeværelse og køkken, samt i vores dejlige have. Her er røgfrit, og vi har ingen kæledyr

Mine værdier

For mig er den vigtigste rolle, som dagplejer, at skabe de bedste forudsætninger for hver enkelt barns udvikling ved at skabe tryghed, give tid, nærhed og omsorg. Samt udfordringer som passer til barnets udviklingstrin.

Det er vigtigt for mig, at hvert barn føler sig særlig, og at det bliver set og hørt. Jeg tænker altid over ”Hvis det var mine egne, ville jeg…” Det synes jeg giver det bedste resultat både barnet og forældrene.

Er der brug for en stille stund på skødet eller et ekstra kram, er der altid tid til det.

Jeg prioriterer, at forældrene og jeg har et godt samarbejde, som bygger på åbenhed, ærlighed og tryghed. Det er vigtigt, at barnet føler sig tryg, når det bliver afleveret hos mig, og dermed kan få en god dag.

 

I er altid velkommen til at komme på besøg for at sikre jer, at jeres guldklump er kommet til det helt rigtige hjem.

 

Min hverdag

Jeg planlægger min hverdag i dagplejen efter den børnegruppe jeg har, og tager udgangspunkt i de børn som møder ind den enkelte dag. Det kan betyde, at det kan være nødvendigt at ændre eller udskyde en aktivitet, og er det bedst for børnene, gør vi det.

Jeg mødes også med kolleger, og andre dage er vi kun os selv.

Indholdet i vores hverdag er leg/frileg, rim og remser, gymnastik/dans, læse bøger, naturoplevelser, maddage, båldage, sang, genkendelighed, fordybelse og nærvær.

Babytegn

Jeg bruger babytegn i det daglige, og det giver en god mulighed for at kommunikere med de små tidligt. Jeg er med i sprognetværksgruppen for dagplejen, hvilket betyder, at jeg bliver opdateret løbende med nye tiltag.

 

Læseleg

I 2015 har vi fokus på sprog i dagplejen. Vi læser med børnene, ikke for børnene. Mere information om det, når I starter i dagplejen.

 

Grønne spirer  

At være ”grønne spirer-dagplejer” indebærer, at vi følger årstiderne i naturen. Jeg laver årsplan for aktiviteterne og evaluerer efterfølgende.

Eksempler på aktiviteter:

Heldagslegestue

Jeg er i heldagslegestue hver 14. dag. Det vil sige, at der skal barnet afleveres og afhentes i legestue. Vores legestue ligger i Hans Tausens Centeret, Birkende. Vi er 4 - 5 dagplejere i gruppen. Aktivitetsplanen kan ses på børneintra.  Vi har fokus på fælleskab, og at vi med de små grupper får skabt et inkluderende børnemiljø.

Børneintra og barnets bog

Når barnet starter i dagplejen, får I forældre udleveret brugernavn og koder til børneintra. Børneintra er en fælles platform, hvor vi kan kommunikere med hinanden og finde informationer til daglig brug.

Jeg tager løbende billeder, der kommer i barnets bog. En bog som barnet får, når det forlader dagplejen.

Kost og spisevaner

Omkring kost og spisevaner følger jeg dagplejens kostpolitik, der blandt andet betyder, at maden er varieret, sund og nærende kost.

 

Plan for spisetider

Morgenmad ca. 6.30-7.45

Formiddagsmad ca. 8.30-9.00

Frokost ca. 11.00-11.30

Eftermiddagsmad ca. 14.30 (eller når børnene vågner fra middagssøvn)

Jeg har maddage og båldage sammen med min kollega, Karina Poulsen. Børnene er med til at forberede/tilberede maden. Børnene er pavestolte, og får mere lyst til og mod på at smage de forskellige retter vi laver.

Ved fødselsdage snakker forældrene og jeg sammen om den bedst mulige måde at holde fødselsdagen for barnet på. Det kan være i dagplejen hos mig, men vi tager også gerne på besøg i hjemmet.

 

Praktisk information

Som forældre skal I huske at medbringe;

Uddannelse/kurser