BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Balders Hus

Billede

 

Velkommen til vores vuggestue og børnehave, som ligger i udkanten af Kerteminde. Her har vi et stort og hyggeligt hus og en kæmpe grund at boltre os på – og det gør vi selvfølgelig. For i Balders Hus kan vi lide at være ude – i al slags vejr. Vi klatrer i træer, laver huler i krattet, gynger, tumler og laver suppe på bålet i den store bålhytte. Og hvis vi vil på opdagelse, er vi kun en lillebitte gåtur fra køer, grise og får, åbne marker og vandet i Kertinge Nor.

Vi respekterer hinandens forskelligeheder, viser omsorg for hinanden og har kun ganske få regler som både børn og voksne skal tage hensyn til. 

I Balders Hus har vi også børn med særlig særlige behov, det er børn som nogle gange skal skærmes lidt fra den store gruppe, - det er nogle herlige unger, - der ligesom alle andre børn har brug for fællesskaber. 

I vores hverdag forsøger vi at være så grønne som muligt, vi køber økologisk mad og mælk i den udstrækning, der er mulighed for det. Vi lærer børnene at spare på ressourcerne f.eks. ved at slukke lyset.

Hvis du er forældre til et barn, som snart skal begynde i vuggestue eller børnehave, er du meget velkommen til at kontakte os og aftale en tid for besøg, så vi kan tage godt imod dig, når du kommer forbi.

 

Vores telefonnumre:

Hovednummer:    65 15 17 25

Myretuen:           65 15 17 26

Fuglereden:         65 15 17 27

Blå stue:              65 15 17 28

Grøn stue:           65 15 17 29

Skuret:                65 15 17 86

Seneste nyhed...

🍎🍎 NYHEDSBREV 🍎🍎🍎

Kære Alle forældre, 

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

 

Så er det blevet tid til et nyhedsbrev, - det er allerede efterår, bladene gulner og i næste uge er der mange både børn og voksne, der holder ferie. De børn der kommer i vuggestue og børnehave, skal huske at vi har fællespasning i Fjordvang i uge 42, og som I ved kan vi ikke love, at der er kendte voksne tilstede i hele åbningstiden.  

 

🍎🍎 På sidste personalemøde besluttede vi, at morgenmaden fremover slutter kl 7.45 - på den måde tænker vi, at kunne skabe roligere morgener for børnene 🍎🍎🍎

 

Så vil vi lige minde jer om, at det ifølge persondataforordningen ikke er tilladt, når I er i Balders Hus, at fotografere de andre børn, altså I må kun fotografere jeresegne børn.

 

🍎🍎🍎 Vi vil bede jer, om at rydde op i Og omkring jeres børns garderobepladser, I må meget gerne hente en klud i køkkenet til at tørre garderobepladser af i. I skal også huske at kigge i kassen med glemt tøj, - ellers kører vi det til genbrug den sidste fredag i hver måned 🍎

 

Og her kommer lige et par datoer, som er værd at skrive sig bag øret: 

 

Tirsdag d. 22. Oktober Bag for en sag - vi bager kager som vi sælger tilmfordel for "BørneTelefonen"

lørdag d.23. November - Juleskovtur for hele familien sammen med Fjordvang og dagplejen

Torsdag d. 12. December - Luciaoptog for hele familien

 

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

 

Det var alt for denne gang

 

Mange hilsner fra

Britt Troelsen

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag