BørneIntra v2.17

Velkommen til Balders Hus

Billede

 

Velkommen til vores vuggestue og børnehave, som ligger i udkanten af Kerteminde. Her har vi et stort og hyggeligt hus og en kæmpe grund at boltre os på – og det gør vi selvfølgelig. For i Balders Hus kan vi lide at være ude – i al slags vejr. Vi klatrer i træer, laver huler i krattet, gynger, tumler og laver suppe på bålet i den store bålhytte. Og hvis vi vil på opdagelse, er vi kun en lillebitte gåtur fra køer, grise og får, åbne marker og vandet i Kertinge Nor.

Vi respekterer hinandens forskelligeheder, viser omsorg for hinanden og har kun ganske få regler som både børn og voksne skal tage hensyn til. 

I Balders Hus har vi også børn med særlig særlige behov, det er børn som nogle gange skal skærmes lidt fra den store gruppe, - det er nogle herlige unger, - der ligesom alle andre børn har brug for fællesskaber. 

I vores hverdag forsøger vi at være så grønne som muligt, vi køber økologisk mad og mælk i den udstrækning, der er mulighed for det. Vi lærer børnene at spare på ressourcerne f.eks. ved at slukke lyset.

Hvis du er forældre til et barn, som snart skal begynde i vuggestue eller børnehave, er du meget velkommen til at kontakte os og aftale en tid for besøg, så vi kan tage godt imod dig, når du kommer forbi.

 

Vores telefonnumre:

Hovednummer:    65 15 17 25

Myretuen:           65 15 17 26

Fuglereden:         65 15 17 27

Blå stue:              65 15 17 28

Grøn stue:           65 15 17 29

Skuret:                65 15 17 86

Seneste nyhed...

🍁🍁Kære Forældre 🍁🍁🍁

🍁🍂🍁 Nyheder og info🍁🍂🍁

Kære Forældre! 

 

" Nu falmer skoven trindt om land"....... 🍁🍂🍁🍂🍁🍁🍂🍂🍂🍂🍂

 

🍂🍂I næste uge er der mange børn og noget af personalet, der holder ferie, - vil I huske at sige til, hvis jeres børn holder fri? 🍂🍂

 

🍁🍁Så skal vi sige velkommen til Rene og Rasmus. - Rene er ansat i en fast stilling som  pædagogmedhjælper på Grøn stue, mens Rasmus er i praktik på blå stue i et uddannelsesforløb via Produktionsskolen, - de er super dygtige begge to, og børnene er meget begejstrede for dem begge 🍁🍁🍁

 

🍂🍂 Vi vil bede om, at I hver fredag tømmer jeres børns garderobepladser, så,kan de blive gjort rene, - eller I henter en klud i køkkenet, og tørrer selv garderoben af 🍂🍁🍂🍂🍂 Vi vil også lige bede jer om, at I kigger i kassen med glemt tøj, den står ved hoveddøren, - vi kører resten til genbrug på fredag 🍁🍂🍂

 

I morgen torsdag er I og jeres bedsteforældre velkomne til " Bag for en sag" - vi samler penge ind til BørneTelefonen

 

🍁🍂🍁 På fredag svinger kosten, kluden og hakken,  - I er velkomne fra kl. 9.00 🍂🍂🍂🍂🍂🍂

 

Mange hilsner

 

Personalet i Balders Hus / Britt 

 

🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

 

 

 

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag