BørneIntra v2.18

Velkommen til Balders Hus

Billede

 

Velkommen til vores vuggestue og børnehave, som ligger i udkanten af Kerteminde. Her har vi et stort og hyggeligt hus og en kæmpe grund at boltre os på – og det gør vi selvfølgelig. For i Balders Hus kan vi lide at være ude – i al slags vejr. Vi klatrer i træer, laver huler i krattet, gynger, tumler og laver suppe på bålet i den store bålhytte. Og hvis vi vil på opdagelse, er vi kun en lillebitte gåtur fra køer, grise og får, åbne marker og vandet i Kertinge Nor.

Vi respekterer hinandens forskelligeheder, viser omsorg for hinanden og har kun ganske få regler som både børn og voksne skal tage hensyn til. 

I Balders Hus har vi også børn med særlig særlige behov, det er børn som nogle gange skal skærmes lidt fra den store gruppe, - det er nogle herlige unger, - der ligesom alle andre børn har brug for fællesskaber. 

I vores hverdag forsøger vi at være så grønne som muligt, vi køber økologisk mad og mælk i den udstrækning, der er mulighed for det. Vi lærer børnene at spare på ressourcerne f.eks. ved at slukke lyset.

Hvis du er forældre til et barn, som snart skal begynde i vuggestue eller børnehave, er du meget velkommen til at kontakte os og aftale en tid for besøg, så vi kan tage godt imod dig, når du kommer forbi.

 

Vores telefonnumre:

Hovednummer:    65 15 17 25

Myretuen:           65 15 17 26

Fuglereden:         65 15 17 27

Blå stue:              65 15 17 28

Grøn stue:           65 15 17 29

Skuret:                65 15 17 86

Seneste nyhed...

🍓🍓NYHEDSBREV 🍓🍓

🍓Kære forældre🍓🍓

 

Solen skinner så dejligt, og fra i dag er det sommer i følge kalenderen.

 

Vi har lige et par småting, som vi vil bede jer om at hjælpe os med: 

 

Frugt: 🍓🍎🍐🥕, i børnehaven mangler vi meget tit frugt i kurvene, vil 

I huske at medbringe frisk frugt 3-4 gange om ugen?

 

Mobiltelefoner: 📞📞📞 - vi vil bede jer om, at slukke jeres telefoner, når I er inde i Balders Hus, børnene vil aller helst hentes af en nærværende mor eller far.

 

Fotografering af børnene: 📷📷📷 Den nye persondataforordning er lige trådt i kraft, - det betyder bl.a. at man skal undlade at fotografere hinandens børn, til fødselsdage må I fx kun fotografere jeres egne børn..

 

Garderoben:  🎒👞👕👖👚 Vil I rydde op på jeres børns garderobepladser, tage alt vintertøjet med hjem, gerne hente en klud i køkkenet og tørre garderoben af, - og alt det tøj, som I har glemt, kig i glemmekassen, og husk vi kører til genbrug med resterne den sidste fredag i hver måned.

 

ARBEJDSFREDAG: ⛏🔨🔨 tusind tak til jer, der deltog i på vores arbejdsdag sidste fredag, det er så dejligt, at vi sammen kan gøre Balders Hus fint - og det er så godt for børnene at opleve, at vi er fælles om opgaverne 

 

Tak for nu - ha' en dejlig weekend

 

Mange hilsner

Personalet i Balders Hus

Britt Troelsen

 

 

 

 

Opslagstavle...

 •  Opslagstavleikon

  Kære Britt og alle Børn i Skuret 

  Tusind tak for en rigtig dejlig indianerdag. I var så fantastisk gode til at hjælpe os med at lave armbånd,pandebånd og stå i kø så vi kunne blive malet i hovedet👏

  I kom og tog os i hånden og viste os vej til skuret hvor vi lavede de forskellige ting.☀️

  Vi havde en rigtig dejlig dag og vi kommer til at savne Jer allesammen Vi ønsker Jer og Jeres familie alt det bedste i det nye I skal begynde på.❤️

  Knus og kram fra os Alle på Grøn Stue 😊

  15-06-2018