BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Balders Hus

Billede

 

Velkommen til vores vuggestue og børnehave, som ligger i udkanten af Kerteminde. Her har vi et stort og hyggeligt hus og en kæmpe grund at boltre os på – og det gør vi selvfølgelig. For i Balders Hus kan vi lide at være ude – i al slags vejr. Vi klatrer i træer, laver huler i krattet, gynger, tumler og laver suppe på bålet i den store bålhytte. Og hvis vi vil på opdagelse, er vi kun en lillebitte gåtur fra køer, grise og får, åbne marker og vandet i Kertinge Nor.

Vi respekterer hinandens forskelligeheder, viser omsorg for hinanden og har kun ganske få regler som både børn og voksne skal tage hensyn til. 

I Balders Hus har vi også børn med særlig særlige behov, det er børn som nogle gange skal skærmes lidt fra den store gruppe, - det er nogle herlige unger, - der ligesom alle andre børn har brug for fællesskaber. 

I vores hverdag forsøger vi at være så grønne som muligt, vi køber økologisk mad og mælk i den udstrækning, der er mulighed for det. Vi lærer børnene at spare på ressourcerne f.eks. ved at slukke lyset.

Hvis du er forældre til et barn, som snart skal begynde i vuggestue eller børnehave, er du meget velkommen til at kontakte os og aftale en tid for besøg, så vi kan tage godt imod dig, når du kommer forbi.

 

Vores telefonnumre:

Hovednummer:    65 15 17 25

Myretuen:           65 15 17 26

Fuglereden:         65 15 17 27

Blå stue:              65 15 17 28

Grøn stue:           65 15 17 29

Skuret:                65 15 17 86

Seneste nyhed...

Corona

Kære alle forældre,

 

Udmeldingen fra Statsministeren er at vi fortsat har lukket frem til 14. april  2020.

 

Sundhedspersonale og andre der varetager kritiske funktioner i samfundet, kan få tilbudt nødpasning, såfremt der ikke findes andre muligheder for pasning i eget regi.

Hvis jeres barn har særlig, særlige behov, så kontakt mig, så finder vi plads i nødpasningen.

 

Vi har brug for en meget hurtig tilbagemelding, hvis I har brug for nødpasning indtil efter påske d. 14. april 2020.

 

Herudover henviser vi til Kerteminde Kommunes hjemmeside , facebooksiden samt coronasmitte.dk

 

Og så skal I vide, at vi alle sammen savner alle børnene og jer rigtig meget. Vi glæder os virkelig meget til at få en normal hverdag igen.

 

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

 

Personalet er på skift i nødpasningen som foregår i Fjordvang, alle andre sidder hjemme og forbereder "Den nye styrkede læreplan" , vi forbereder nye læringsmiljøer og træner i materialet "læseleg" ..... og meget mere....

 

 

Mange hilsner

Distriktsleder

Britt Troelsen

Tlf. 40 29 02 43

Mail: btr@kerteminde.dk

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag