BørneIntra v2.19.1

Velkommen til Fjordvang Kulturbørnehave og Vuggestue

 
Velkommen til vores børnehus som rummer 2 vuggestuegrupper og en stor børnehaveflok på 60 børn.
Vi bor i et stort hus med mange muligheder og skøn udenomsplads. Vi bruger uderummet meget og er på legepladsen i al slags vejr. Vi har ofte båldag eller andre kreative aktiviteter udenfor. Vuggestue og børnehave deler legeplads med et lille fint skagenshegn imellem. Der bliver givet krammer og udvekslet regnorme hen over hegnet til glæde for store som små. 
Vi bor dør om dør med Kulturhuset, som vi samarbejder med i perioder. Vi har blandt andet lavet bevægelsesforløb, sangforløb og haft mini koncerter med violin og cello. På et af forløbende lærte børnene følgende sætning.  "VI HJÆLPER HINANDEN - VI PASSER PÅ HINANDEN - VI GØR DET BEDSTE VI KAN"
I Fjordvang er vi optaget af relationer. Alt det vi kan sammen når vi er i trygge relationer. Alle børn skal have en tæt relation til en voksen og en god ven. Vi respekterer hinandens forskelligheder og vægter omsorg, glæde, nævær og udvikling højt. Og så tror vi på at alle gør det bedste de kan:-)
Hvis du er forældre til et barn, som skal begynde i vuggestue eller børnehave er du velkommen til at kontakte os for at aftale et besøg på
 
 
                                                                                         Vuggestuen 65151787
                                                                                         Børnehaven 65151755

Seneste nyhed...

Dagtilbud Kerteminde by har fortsat lukket

Kære alle 

 

Udmeldingen fra Statsministeren er at vi fortsat har lukket frem til 14.4.20

 

Sundhedspersonale og andre der varetager kritiske funktioner i samfundet, kan få tilbudt nødpasning, såfremt ingen andre muligheder for pasning af barnet er tilstede. 

Hvis dit barn har et særligt, særligt behov, skal du kontakte mig

 

Dette er et meget drastisk skridt, som er taget for at begrænse smitte spredningen. Derfor vil jeg anmode om at I tager denne udmelding meget alvorligt. 

 

Vi har brug for en meget hurtig tilbagemelding hvis I i løbet af de kommende uger har behov for at gøre brug af nød pasningstilbuddet, jvf ovenstående kriterier.

 

Derudover henvises til Kerteminde Kommunes hjemmeside, facebookside samt coronasmitte.dk. 

 

Med venlig hilsen

 

Susse Lentz
Tlf. 24621914

mail. svle@kerteminde.dk 

Pædagogisk leder Fjordvang

 

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag