BørneIntra v2.19.1

Marslev Børnehus

Billede

Marslev Børnehus er en del af institutionen Marslev Skole og Børnehus. En såkaldt "Landsby-model"

Marslev Børnehus er medio februar 2019 flytte i nybygget Børnehus i forlængelse af Marslev Skole og SFO.

Samtidig har vi åbnet vuggestue.

Dagplejerne i Marslev er fra primo januar 2019 også under Marslev Børnehus. De har fortsat deres arbejde i deres hjem, men vil på sigt komme jævnligt i Børnehuset og være eksterne medarbejdere. 

Vi har meget samarbejde med  Marslev SFO, da vi altid har fælles morgenåbning og fælles pasning i ferie. Pædagogerne i SFOen har alle hver uge timer i Børnehuset, så de kender børnene, når de starter i SFOen.

Vi samarbejder også med skolens personale, således at der bliver en rød tråd gennem barnets tid i Marslev Skole og Børnehus.

Vi har fælles bestyrelse.

 

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

 •  

  Parkering ved skole og børnehus.

  Skolen skriver således til forældrene der:

  Vi vil endnu engang gerne gøre opmærksom på vores”kys og farvel” – bane. Lige nu foregår denne også som et sted, hvor der parkeres og det var ikke hensigten. Vi er klar over, at det kniber med parkering og det giver store udfordringer. Vi gør også venligst opmærksom på, at medarbejderparkering ved børnehaven heller ikke kan bruges til forælderparkering. Alternativt kan der langtidsparkeres ude på Marslev Byvej. Men endnu engang en kraftig opfordring til at bruge vores ”kys og farvel”- bane rigtig. Bliv i bilen, og vink/kys farvel. De fleste børn kan heldigvis magte at gå ind på skolen selv. 

   

  Som forældre i børnehuset kan i selvfølgelig ikke blive i bilen og vinke/kysse farvel til jeres barn, men jeg vil opfordrer jer til at benytte de optegnede parkeringsbåse, hvis der er nogen ledige.

  Personalet parkerer lige foran børnehuset, fordi vi "langstidsparkere", det betyder vi mindsker biltrafikken i området tæt ved skole, SFO og børnehus. Så der MÅ I IKKE parkere.

  18-12-2019