BørneIntra v2.19.1

Personale info: Dagplejen Rynkeby
Britta Rena Jensen
Britta Rena Jensen

Dagplejer

Adr.: Ladbyvej 144, 5300 Kerteminde

Tlf.: 27733454 (M)

Charlotte Maria Jensen
Charlotte Maria Jensen

Dagplejer

Christina Most Christensen
Christina Most Christensen

Eva Holm
Eva Holm

Dagplejepædagog

Jeg kan kontaktes på mail: eho@kerteminde.dk

Jytte Holm Mehr
Jytte Holm Mehr

Karina Povlsen
Karina Povlsen

Dagplejer

Adr.: Grøndalsvej 19, 5350 Rynkeby

Tlf.: 29335005 (A)

E-mail: kpw@kerteminde.dk

Jeg hedder Karina og har været dagplejere siden april 2004, jeg er gift med Søren og vi har sammen to piger på 16 og 13 år. Jeg har igennem min år som dagplejere gennemgået forskellige uddannelser og kurser. Som jeg bruger meget i min daglig dag med børnene. Jeg går meget op i børnenes udvikling og elsker og læse og synge med børnene som udvikler deres sprog. 😊😊 vi er meget ude i min dagpleje og bruger vores kroppe 👯 Jeg er godkendt grønne spirer så vi oplever naturen og området i nærmiljøet meget. Vi har om fra jord til bord. 🍓🍓🍅🍅 jeg laver en del mad over bål med børnene og det nyder vi 🌋🌋 herved mig går jeg meget op i at børnene er i trygge rammer og at det bliver en stille og roligt første År af børnenes liv.

Linda Bakkelund Thygesen
Linda Bakkelund Thygesen

Dagplejer

❤️-velkommen i dagplejen hos Linda ❤️ Jeg hedder Linda og er fra 1977. Jeg har været dagplejer siden 2008. Jeg bor sammen med min mand, Palle. Sammen har vi tre dejlige drenge Martin, Mads og Marcus. Vores hjem er røgfrit, og vi har ingen dyr. Vores hjem er indrettet, så er der god plads til leg og læring bl.a. i vores legeværelse og køkken, samt i vores dejlige have. Mine værdier❤️💙💛💚 For mig er den vigtigste rolle, som dagplejer, at skabe de bedste forudsætninger for hver enkelt barns udvikling ved at skabe tryghed, give tid, nærhed og omsorg. Samt udfordringer som passer til barnets udviklingstrin. Det er vigtigt for mig, at hvert barn føler sig særlig, og at det bliver set og hørt. Jeg tænker altid over ”Hvis det var mine egne, ville jeg…” Det synes jeg giver det bedste resultat både barnet og forældrene. Er der brug for en stille stund på skødet eller et ekstra kram, er der altid tid til det. Jeg prioriterer, at forældrene og jeg har et godt samarbejde, som bygger på åbenhed, ærlighed og tryghed. Det er vigtigt, så barnet føler sig tryg, når det bliver afleveret hos mig, og dermed kan få en god dag. Min hverdag🌼 Jeg planlægger min hverdag i dagplejen efter den børnegruppe jeg har, og tager udgangspunkt i de børn som møder ind den enkelte dag. Det kan betyde, at det kan være nødvendigt at ændre eller udskyde en aktivitet, og er det bedst for børnene, gør vi det. Jeg mødes også med kolleger, og andre dage er vi kun os selv. Indholdet i vores hverdag er leg/frileg, rim og remser, gymnastik/dans, læse bøger, naturoplevelser, maddage, båldage, sang, genkendelighed, fordybelse og nærvær. Grønne spirer 🍃🌻🌿🐾🐝🐣🐛🐴🐌🐞 At være ”grønne spirer-dagplejer” indebærer, at vi følger årstiderne i naturen. Jeg laver årsplan for aktiviteterne og evaluerer efterfølgende. Eksempler på aktiviteter: - Lægge kartofler (vande, passe og grave dem op) - Samle naturmaterialer (fx grankogle, æbler og lignede) til aktiviteter/madlavning - Lave mad og have båldage. Alt efter årstiden. - Snakke om/kigge på, hvad der kendetegner årstiden. - Tage på ture

Lone Stoustrup
Lone Stoustrup

Gæstedagplejer

Tina Sørensen
Tina Sørensen

Dagplejer

Tina Sørensen Mesterrækken 46 5350 Rynkeby 40 21 43 55 Åbningstider: Mandag 06.30 – 16.15 Tirsdag 06.30 – 16.15 Onsdag 06.30 – 16.15 Torsdag 06.30 – 16.15 Fredag 06.30 – 15.30 Jeg hedder Tina Sørensen og født i 1973. Jeg har været dagplejer siden 2003 Mit hjem er røgfrit både i og uden for arbejdstiden. Jeg har ingen dyr indenfor. Jeg blev godkendt som naturdagplejer og fik det grønne flag i 2012. Udebørn er sunde børn. Masser af undersøgelser viser, at børn udvikler sig bedre fysisk, mentalt og socialt i naturen. Det er klart, at naturens positive påvirkning starter tidligt. Kroppen og hjernen udvikles med rivende hast i de første leveår, og det lille barn har overordentlig stor gavn af de stimuli naturen kan give. Ingen indendørs redskaber kan erstatte de kropslige og sanse mæssige muligheder uderummet byder på. Som Grøn Spirer Naturdagplejer vil vi: Bruge naturen i dagligdagen Vores dagplejebørn er ude hver dag Vi er på ”udflugt” i naturen hver uge Børnene stifter kendskab med årstidernes skiften, vind og vejr Børnene er med til at plante, så og høste og oplever madens vej fra jord til bord Vi laver en årsplan med naturaktiviteter til hver måned (Min årsplan lægger til sidst på min side…) Vi deltager på skift på kursus for at modtage ny inspiration Læs mere om NATURDAGPLEJE her: http://www.groennespirer.dk/ Hvad kan I forvente af mig? - En dagpleje med fokus på udeliv og natur, sprog og motorik.